Page 13 - Eurographics delicious recipes
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Ice Cream Flavors



                Saveurs de crème glacée - Sabores de helado - Eissorten



                      Ingrid’s Strawberry Ice Cream


              Ingredients (at room temperature)      Directions

              • 1 ¼ lb strawberries roughly chopped  Place strawberries into a bowl with 2 tablespoons
                  and hulled. If you wish, set aside  of superfine sugar and leave them to infuse
                                                     with flavour. Pour the milk and cream into a
                  some sliced strawberries for garnish  heavy-based saucepan, and add the vanilla
              • ¾ cup superfine sugar                bean. Bring mix nearly to the boil, take it off
                  (plus 2 tablespoons)               the heat and leave to infuse for 20 minutes.
              • 2 cups whole milk                    Whisk the egg yolks and the 175g / ¾ cup sugar.
              • 2 cups heavy cream                   Remove the vanilla bean and pour, whisking the
                                                     while, the warm liquid over the yolks. Put the pan
              • 1 vanilla bean                       back on the heat with the cream, milk, egg and sugar
              • 10 large egg yolks                   mixture and stir the custard until it thickens. Leave
              • 2 tablespoons lemon juice            bowl to cool. Puree the strawberries in a processor,
              • Waffer cups for serving (optional)   and when the custard is cool fold in the lemon juice and
              • Ice-cream maker or plastic           strawberry puree. Freeze the ice cream in an ice-cream maker, or in a plastic container in the freezer. If you
                                                     do the latter you should give it a good beating every hour for 3 hours as it freezes by hand or in the processor.
                 container                           This gets rid of any ice crystals that form and that make the ice cream crunchy rather than smooth.


              Crème glacée aux fraises               Helado de Fresas                          Erdbeereis


              Ingrédients •1 ¼ livre de fraises coupées et   Ingredientes • ½ kg. de fresas congeladas o   Zutaten • 500g geputzte und halbierte Erdbeeren -
              équeutées - reéservez quelques tranches de fraises pour   frescas, sin el centro y cortadas. Si lo desea, separe   nach Wunsch ein paar in Scheiben geschnittene
              garnir - si desiré • ¾ de t. de sucre fin • 2 t. de lait   algunas fresas para decorar • ¾ t. azúcar ultra-fina (más   Erdbeeren zum Garnieren zur Seite legen. • 150g
              entier • 2 t. de crème à fouetter • 1 gousse de vanille  2 cda.) • 2 t. leche entera  • 2 t. crema entera  feinen Zucker • 475 ml Vollmilch • 475 ml Schlag-
              • 10 gros jaunes d'oeufs • 2 c. à soupe de citron   • 1 vaina de vainilla • 10 yemas de huevos grandes  sahne • 1 Vanilleschote • 10 Eigelb • 30 ml
              • des coupes de glace gaufré - si desiré une sorbetière   • 2 cda. jugo de limón • Vasitos de barquillo (op.)   Zitronensaft • Eiswaffeln (nach Wunsch)
              ou un contenant en plastique           • Máquina para hacer helado o un contenedor de plástico  • Eismaschine oder Plastikcontainer

              Préparation Laissez reposer les fraises avec 2 c. à   Preparación Coloque las fresas en un bol con las   Zubereitung Erdbeeren mit 20g feinem Zucker in
              table de sucre dans un bol. Versez le lait et la crème à   2 cdas. de azúcar superfino y déjelas tomar sabor.   einer Schüssel ziehen lassen. Milch und Schlagsahne in
              fouetter dans une casserole et ajoutez la gousse de   Vierta la leche y la crema en una olla y añada la vaina   einen Topf gießen und Vanilleschote dazugeben.
              vanille. Amenez presque à ébullition, retirez la casserole  de vainilla. Justo antes de que hierva, retire la olla y   Mischung fast zum Kochen bringen, vom Ofen nehmen
              du feu et laissez infuser 20 minutes. Battez les jaunes   deje enfriar por 20 minutos. Bata las yemas de huevo y   und 20 Minuten ziehen lassen. Die Eigelb und den
              d'oeufs et ¾ tasse de sucre. Retirez la gousse de vanille   los ¾ de taza de azúcar. Retire la vaina de la mezcla de   restlichen Zucker schlagen. Die Vanilleschote rausnehmen
              et versez le liquide chaud dans le mélange de jaunes   leche y vierta el líquido sobre las yemas. Vuelva a   und die warme Milchmischung in die Eigelbmischung
              d'oeufs. Retourner la casserole sur le feu, chauffez et   colocar la mezcla al fuego y revuelva hasta que espesa.   gießen. Mischung wieder auf dem Ofen aufwärmen und
              mélangez jusqu'à ce que le mélange épaississe. Laissez   Retire y deje enfriar. Licue las fresas, y cuando la   rühren bis sie verdickt. Schüssel kühlen lassen. Erdbeeren
              refroidir. Réduisez les fraises en purée et ajoutez la   mezcla de yema y leche esté fría, incorporela junto con   pürieren und sobald die Eigelbmischung abgekühlt ist mit
              crème refroidie; mélangez doucement ensemble avec le   el jugo de limón. Lleve el helado al congelador en una   Zitronensaft unterheben. Das Eis in einer Eismaschine
              jus de citron. Congelez la crème glacée dans une   máquina para hacer helado o en un contenedor de   oder in einem Plastikcontainer gefrieren. Beim Plastikcon-
              sorbetière ou dans un contenant en plastique. Si vous   plástico. Si lo coloca en un contenedor de plástico debe   tainer die folgenden drei Stunden jede Stunde die
              utilisez un contenant, battez le mélange à chaque heure   batirlo cada hora por 3 hs., esto evita la formación de   Eismischung schlagen während sie gefriert. Es verhindert,
              pour les trois premières heures de congélation. Cela   cristales.                daß sich Eiskristalle bilden.
              évitera la formation de cristaux de glace.
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