Page 16 - Eurographics delicious recipes
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Herbs and Spices
Herbes et épices • Hierbas y Especias • Kräuter und Gewürze
Luispi’s Chimichurri Marinade
Ingredients Directions
• 1 tblsp. garlic, finely chopped Place all ingredients in a plastic or glass
• 1 tblsp. parsley, finely chopped container (it’s important not to use metal
• 1 ½ tblsp. crushed red pepper utensils in this preparation) and add
• 2 tblsp. oregano just enough warm water to hydrate.
• ½ tblsp. cayenne Leave aside for a couple of hours, then add the
• ½ tblsp. thyme corn oil and white vinegar in the proportions
• Ground pepper to taste indicated. These should cover all the herbs. Let stand in the fridge (do not freeze).
• 1 bay leaf Serve on grilled steak, chicken or fish. You can experiment with your own
• 2 tblsp. coarse salt
• 2 measures of corn oil and proportions in this recipe, such as adding more garlic, or parsley or even olive oil.
1 of white vinegar Play around to come up with your own personalized chimichurri marinade!
Marinade Chimichurri Marinada Chimichurri Chimichurri Marinade
Ingrédients • 1 c. à table d’ail, haché finement Ingredientes • 1 cda. de ajo picado fino • 1 cda. Zutaten • 20g fein gehackter Knoblauch • 20g fein
• 1 c. à table de persil, haché finement • 1 ½ c. à perejil picado fino • 1 ½ cda. chile molido • 2 cda. gehackte Petersilie • 30g gemahlener roter Pfeffer
table de piment rouge moulu • 2 c. à table d’origan orégano • ½ cda. cayena • ½ cda. tomillo • Pimienta • 40g Oregano • 10g Cayenne Pfeffer • 10g Tymian
• ½ c. à table de poivre de Cayenne • ½ c. à table molida a gusto • 1 hoja de laurel • 2 cda. de sal gemahlener Pfeffer nach Geschmack • 1 Lorbeerblatt
de thym • Poivre noir moulu, au goût • 1 feuille de gruesa • 2 medidas de aceite de maíz y 1 de vinagre • 40g grobes Salz • 2 Einheiten Canolaöl und 1
laurier • 2 c. à table de gros sel • 2 parts d’huile de Einheit weisser Essig
maïs et 1part de vinaigre blanc Preparación Coloque todos los ingredientes en un
contenedor de plásico o vidrio (es importante no Zubereitung Alle Zutaten in eine Plastik- oder
Préparation Mettre tous les ingrédients secs dans un utilizar utensilios de metal en esta preparación) y Glasschüssel geben (es ist wichtig bei der Zubereitung
contenant en plastique ou en verre (il est important de agregue agua tibia sólo hasta cubrir los ingredientes, kein Metalbesteck zu benutzen) und nur so viel
ne pas utiliser d’ustensiles en métal pour cette prépara- para hidratar. Deje un reposar un par de horas, warmes Wasser hinzufügen damit alle Zugaben feucht
tion) et ajouter juste assez d’eau pour humecter. Laisser luego agregue el aceite de maíz y el vinagre blanco en werden. Ein paar Stunden ziehen lassen und dann das
reposer quelques heures, puis ajouter l’huile et le las proporciones indicadas. Debe cubrir todas las Canolaöl und den weissen Essig im angegebenen
vinaigre dans les proportions indiquées. Les ingrédients hierbas. Deje en el refrigerador (no congele). Sirve Verhältnis hinzugeben. Alle Kräuter sollten bedeckt
secs devraient être recouverts par les ingrédients con carne asada, pollo o pescado. Puede variar las sein. Im Kühlschrank stehen lassen (nicht einfrieren).
liquides. Laisser reposer au frigo (ne pas congeler). Servir proporciones en esta receta según su gusto, como Bieten Sie sie zu gegrilltem Steak, Huhn oder Fisch
sur des steaks grillés, du poulet ou du poisson. Vous por ejemplo, puede agregarle más ajo, o perejil o an. Probieren Sie bei diesem Rezept verschiedene
pouvez expérimenter selon vos préférences, par exemple hasta puede probar con aceite de oliva. Haga Variationen aus wie zum Beispiel mehr Knoblauch
en ajoutant plus d’ail, plus persil ou même en utilisant diferentes combinaciones hasta llegar a su oder Petersilie oder sogar Olivenöl hinzuzufügen.
de l’huile d’olive. Vous créerez ainsi votre marinade Chimichurri personalizado! Experimentieren Sie ein wenig finden Sie Ihre ganz
chimichurri personnalisée! persönliche Chimichurri Marinade.