Page 16 - Eurographics delicious recipes
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Herbs and Spices



            Herbes et épices • Hierbas y Especias • Kräuter und Gewürze



                     Luispi’s Chimichurri Marinade



              Ingredients                             Directions

              • 1 tblsp. garlic, finely chopped       Place all ingredients in a plastic or glass
              • 1 tblsp. parsley, finely chopped      container (it’s important not to use metal
              • 1 ½ tblsp. crushed red pepper         utensils in this preparation) and add
              • 2 tblsp. oregano                      just enough warm water to hydrate.
              • ½ tblsp. cayenne                      Leave aside for a couple of hours, then add the
              • ½ tblsp. thyme                        corn oil and white vinegar in the proportions
              • Ground pepper to taste                indicated. These should cover all the herbs. Let stand in the fridge (do not freeze).
              • 1 bay leaf                            Serve on grilled steak, chicken or fish. You can experiment with your own
              • 2 tblsp. coarse salt
              • 2 measures of corn oil and            proportions in this recipe, such as adding more garlic, or parsley or even olive oil.
                1 of white vinegar                    Play around to come up with your own personalized chimichurri marinade!




              Marinade Chimichurri                    Marinada Chimichurri                     Chimichurri Marinade


              Ingrédients • 1 c. à table d’ail, haché finement   Ingredientes • 1 cda. de ajo picado fino • 1 cda.   Zutaten • 20g fein gehackter Knoblauch • 20g fein
              • 1 c. à table de persil, haché finement • 1 ½ c. à   perejil picado fino • 1 ½ cda. chile molido • 2 cda.   gehackte Petersilie • 30g gemahlener roter Pfeffer
              table de piment rouge moulu • 2 c. à table d’origan   orégano • ½ cda. cayena • ½ cda. tomillo • Pimienta   • 40g Oregano • 10g Cayenne Pfeffer • 10g Tymian
              • ½ c. à table de poivre de Cayenne • ½ c. à table   molida a gusto  • 1 hoja de laurel • 2 cda. de sal   gemahlener Pfeffer nach Geschmack • 1 Lorbeerblatt
              de thym • Poivre noir moulu, au goût • 1 feuille de   gruesa • 2 medidas de aceite de maíz y 1 de vinagre   • 40g grobes Salz • 2 Einheiten Canolaöl und 1
              laurier • 2 c. à table de gros sel • 2 parts d’huile de                          Einheit weisser Essig
              maïs et 1part de vinaigre blanc         Preparación Coloque todos los ingredientes en un
                                                      contenedor de plásico o vidrio (es importante no   Zubereitung Alle Zutaten in eine Plastik- oder
              Préparation Mettre tous les ingrédients secs dans un   utilizar utensilios de metal en esta preparación) y   Glasschüssel geben (es ist wichtig bei der Zubereitung
              contenant en plastique ou en verre  (il est important de   agregue agua tibia sólo hasta cubrir los ingredientes,   kein Metalbesteck zu benutzen) und nur so viel
              ne pas utiliser d’ustensiles en métal pour cette prépara-  para hidratar. Deje un reposar un par de horas,   warmes Wasser hinzufügen damit alle Zugaben feucht
              tion) et ajouter juste assez d’eau pour humecter. Laisser   luego agregue el aceite de maíz y el vinagre blanco en   werden. Ein paar Stunden ziehen lassen und dann das
              reposer quelques heures, puis ajouter l’huile et le   las proporciones indicadas. Debe cubrir todas las   Canolaöl und den weissen Essig im angegebenen
              vinaigre dans les proportions indiquées. Les ingrédients   hierbas. Deje en el refrigerador (no congele). Sirve   Verhältnis hinzugeben. Alle Kräuter sollten bedeckt
              secs devraient être recouverts par les ingrédients   con carne asada, pollo o pescado. Puede variar las   sein. Im Kühlschrank stehen lassen (nicht einfrieren).
              liquides. Laisser reposer au frigo (ne pas congeler). Servir   proporciones en esta receta según su gusto, como   Bieten Sie sie zu gegrilltem Steak, Huhn oder Fisch
              sur des steaks grillés, du poulet ou du poisson. Vous   por ejemplo, puede agregarle más ajo, o perejil o   an. Probieren Sie bei diesem Rezept verschiedene
              pouvez expérimenter selon vos préférences, par exemple   hasta puede probar con aceite de oliva. Haga   Variationen aus wie zum Beispiel mehr Knoblauch
              en ajoutant plus d’ail, plus persil ou même en utilisant   diferentes combinaciones hasta llegar a su   oder Petersilie oder sogar Olivenöl hinzuzufügen.
              de l’huile d’olive.  Vous créerez ainsi votre marinade   Chimichurri personalizado!  Experimentieren Sie ein wenig finden Sie Ihre ganz
              chimichurri personnalisée!                                                       persönliche Chimichurri Marinade.
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