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Sushi
How to Prepare Sushi
Ingredients Directions
• 4 ½ cups water Sushi Rice: Stir the water, rice, sugar and salt together
• 3 cups Japanese rice, (Nishiki) in a rice cooker. Bring to a boil. Reduce heat and simmer
• 1 cup sugar for about 20 min. Transfer the rice to a large bowl,
• ¼ cup salt, to taste preferably with a flat bottom. Fluff the rice with a
• 1 to 2 cups rice vinegar wet wooden spoon to loosen grains without crushing
• 10 sushi nori sheets them. Pour 1 cup of the vinegar over the rice. Stir and
Wasabi (to taste), soy sauce for serving, fluff rice, incorporating the vinegar evenly. Fan the rice
pickled ginger for garnish while you are mixing, or use an electric fan. Cool to
room temperature. Preparing Sushi: Lay a piece of nori on a
Optional Ingredients sushi mat. Press a thin layer of rice evenly on top of the nori.
cucumber, small pieces avocado, imitation crab Spread a dab of wasabi over the rice. Lay a few pieces of one or several of the optional ingredients in a
meat, peeled carrot, smoked salmon, shiitake horizontal straight thin line across the rice, about 1 inch from the horizontal edge closest to you. Using the
mushroom, fresh tuna, green onion, cooked mat to make a tight roll, roll the edge closest to you over the optional filling as tightly as possible. Continue
shrimp, chili sauce, sesame seeds rolling away from you until a roll has formed. Remove the sushi roll from the sushi mat and slice it
cross-wise into 1/2-inch pieces. Serve it with soy sauce, wasabi, and pickled ginger.
Comment Préparer Sushi Cómo preparar Sushi Sushi
Ingrédients • 4 ½ tasses d'eau • 3 tasses de riz Ingredientes • 4 ½ t. de agua • 3 t. de arroz japonés Zutaten • 1.125 l Water • 630 g Japanischer Reis (Nishiki)
japonais (Nishiki) • 1 tasse de sucre • ¼ de tasse de sel (Nishiki) • 1 t. de azúcar • ¼ t. de sal, a gusto • 1 o 2 t. de • 200 g Zucker • 75 g Salz, nach Geschmack • ¼ bis ½ l
• 1 à 2 tasses de vinaigre de riz • 10 feuilles d'algues séchées vinagre de arroz • 10 hojas de nori • wasabi, a gusto, salsa Reisessig • 10 Sushi Nori Blätter • Wasabipaste (Japanischer
(nori) • Pâte de Wasabi (au goût), sauce soja pour tremper de soja para servir, jengibre para adornar. Meerrettich) nach Geschmack, Sojasauce (zum Würzen), in Essig
gingembre mariné. Ingrédients optionels : concombre, Ingredientes opcionales: Pepino, aguacate cortado, cangrejo einglegter Ingwer, zwischen Sushi-Gängen.
petits morceaux d'avocat, simili-crabe (surimi), carotte pelée, imitación, zanahoria, salmón ahumado, hongos shiitake, Zutaten nach Wunsch: Gurke, kleine Avocadostücke,
Krebsfleischimitat, geschälte Karotte, gräucherter Lachs, Shiitake
saumon fumé, champignons Shiitake, thon frais, oignons atún fresco, cebollita de verdeo, langostinos cocidos, salsa de Pilze, frischer Thunfisch, grüne Schalotten, gekochte Crevetten,
verts, crevettes cuites, sauce chili, sésame. chile, semillas de sésamo. Chili Soße, Sesam.
Préparation Riz à sushi: Mélangez l'eau, le riz, le sucre et le Preparación Arroz: Coloque en una arrocera el agua, el Zubereitung Sushireis: Wasser, Reis, Zucker und Salz in
sel dans un cuiseur à riz. Portez à ébullition sur feu moyen. Baissez arroz, el azúcar y la sal. Haga hervir. Reduzca el calor y deje einem Reiskocher verrühren. Zum Kochen bringen. Hitze reduzieren
le feu et laissez cuire pendant 20 min. environ. Déposez le riz dans cocinar por 20 min. Transfiera el arroz a un bol grande con und etwa 20 Minuten köcheln lassen. Den Reis in eine große Schüssel
un bol, idéalement un bol à fond plat. Remuez délicatement le riz base chata. Con una cuchara de madera húmeda revuelva el geben, vorzugsweise mit einem flachen Boden. Die Reiskörner mit
avec une cuillère en bois mouillée afin de séparer les grains sans les arroz para que se separen los granos. Vierta el vinagre de arroz einem nassen Holzlöffel lockern ohne sie zu zerdrücken. Eine Tasse
écraser. Versez une tasse de vinaigre sur le riz. Mélangez et aérez le batiendo para que se incorpore. Mientras está revolviendo Essig über den Reis giessen. Luftig rühren und dabei den Essig
riz pour incorporer le vinaigre. À l'aide d'un éventail ou d'un enfríe el arroz con ayuda de un ventilador. Preparación del gleichmäß dazugeben. Den Reis beim Rühren fächern order einen
ventilateur, laissez refroidir le riz. Préparation de sushi: déposez sushi: Coloque una hoja de nori sobre una estera de sushi. Ventilator benutzen. Auf Raumtermperatur kühlen lassen.
une feuille de nori sur un matelas de bambou. Mettez une couche Distribuya una capa fina de arroz sobre el nori y presione. Unte Sushi-Zubereitung: Ein Noriblatt auf die Sushimatte legen. Eine
mince de riz egalement sur le feuille d'algues. Etalez un petit peu apenas un poco de wasabi sobre el arroz. Coloque algunos de dünne Reisschicht gleichmäßig auf dem Noriblatt verteilen. Ein wenig
de Wasabi sur le riz. Déposez un ou deux ingrédients optionels en los ingredientes opcionales en una línea horizontal a 2,5 con Wasabipaste auf dem Reis streichen. Ein oder mehrere Stücke der
une ligne mince et horizontal sur le riz. Roulez le bord le plus del borde cercano a usted. Usando la estera comience a Wunschzutaten in einer geraden, schmalen, horizontalen Linie auf
proche de la matte de bambou bien serré au dessus les ingrédients. enrollar el rollo, presionandolo para que quede firme. Cuando dem Reis legen, etwa 3 cm vom Rand, der Ihnen am nächsten ist. Mit
Enlevez le rouleau completé et coupez-le en morceaux d'un largeur termine de enrollar retire la estera y corte rollitos de 2cm de der Bambusmatte den nahesten Rand möglichst eng über die Zutaten
de 2 cm. Servez les morceaux avec de la sauce de soja, du wasabi et espesor. Sirva con la salsa de soja, el wasabi y el jengibre. rollen. Die fertig gerollte Sushirolle von der Bambusmatte nehmen
du gingembre mariné. und in etwa 2 cm breite Stücke schneiden. Mit Sojasauce,
Wasabipaste und eingelegtem Ingwer servieren.